Despre Cabinet Individual de Psihologie Valentina Dragomir

Despre Noi

PsihoSensus Therapy

Cabinet individual de psihologie Valentina Dragomir

Bine ai venit la PsihoSensus Therapy, locul unde compasiunea se întâlnește cu expertiza și experiența în sănătate mintală, dezvoltare personală și autocunoaștere.

La baza existenței cabinetului nostru se află angajamentul nostru profund față de sănătatea mintală, condusă de psihoterapeuți acreditați de Colegiul Psihologilor, dedicați să îți ghideze pașii în călătoria către o schimbare pozitivă în viața ta.

Ne dorim să fim un far de lumină, speranță și sprijin pentru persoanele care parcurg perioade dificile din punctul de vedere al sănătății psihice sau emoționale.

Expertiza noastră acoperă o pregătire riguroasă în psihoterapie integrativă, asigurându-ne că abordăm fiecare caz în mod personalizat, adaptat nevoilor tale unice.

Înțelegem că fiecare persoană este diferită, iar obiectivul nostru este să îți oferim un spațiu sigur în care să te poți explora și vindeca în profunzime, și crește.

Acreditare

Aveți certitudinea că angajamentul nostru față de excelență nu este doar o promisiune, ci este susținut de acreditarea noastră atât în România, cât și în Uniunea Europeană.

Această recunoaștere și acreditare este o mărturie a angajamentului nostru neclintit față de menținerea celor mai înalte standarde de profesionalism și practică etică.

Puteți avea încredere că sunteți în mâini capabile atunci când ne alegeți.

Certificat Acreditare

Acreditare de către Colegiul Psihologilor din România (CPR)

Acreditare de către Asociația Europeană de Psihoterapie Integrativă (EAIP)

Misiunea Noastră

La baza misiunii noastre se află o credință simplă, dar profundă: fiecare persoană merită să trăiască o viață de care să se bucure. Sănătatea noastră psihică și emoțională joacă un rol central în modul în care ne bucurăm de ceea ce este în viața noastră.

De aceea ne străduim să demistificăm sănătatea psihică și emoțională, făcând-o accesibilă și ușor de înțeles pentru toată lumea. Abordarea noastră este înrădăcinată în empatie și cunoaștere și întotdeauna punem accent pe știință în tot ceea ce facem: de la servicii psihologice, dezvoltare personală, cursuri online și hub-ul educațional.

Credem că drumul către bunăstare și o calitate a vieții ridicată este o călătorie colaborativă, iar noi suntem onorați să o parcurgem împreună cu tine.

Viziunea Noastră

Privind spre viitor, vedem o societate în care ne simțim confortabil să discutăm despre emoții, psihoterapie și parcursul nostru spre vindecarea interioară. De aceea lucrăm zi de zi să destigmatizăm psihoterapia, psihologia și mersul la psiholog sau psihiatru. 

Viziunea noastră se extinde dincolo de limitele practicii noastre. Contribuim activ la conversația mai largă despre sănătatea mintală și rolul ei în viețile fiecăruia dintre noi. 

Viziunea noastră cuprinde și cultivarea unei comunități care prioritizează starea de bine, și ne propunem ca prin activitatea noastră să creăm un efect de undă care depășește cu mult cabinetul noastru de psihoterapie și să ajungă în casele fiecărui om.

Servicii Psihologice

Pentru a te însoți în drumul tău spre starea ta de bine și o calitate a vieții mai bună, te susținem cu următoarele servicii psihologice:

Psihoterapie Individuală

Ședințe de psihoterapie individuală pentru adulți, atât în cabinet cât și online.

Psihoterapie de Cuplu

Ședințe online sau în cabinet, de psihoterapie pentru cupluri indiferent de statutul marital sau orientarea sexuală.

Barbat asculta psihoterapeutul care vorbeste

Dezvoltare Personală

Vrei să te dezvolți personal? Lucrăm împreună obiectivele pe care ți le dorești urmând un plan de dezvoltare personală individualizat.

Cursuri Online

Dacă îți place mai mult să lucrezi cu tine in confortul casei tale, te invităm pe platforma noastră online PsihoSensus Academy unde găsești cursuri de dezvoltare personală .

Hub Educațional de la Experți

În plus față de serviciile noastre psihoterapeutice, prin Hub-ul Educațional aspirăm să fim o resursă de încredere pentru cunoștințe de psihologie, psihoterapie si dezvoltare personală.

Angajamentul nostru față de educație și feedback-ul tău față de fiecare piesă editorială ne motivează în misiunea noastră să destigmatizăm aceste subiecte.

Prin intermediul Hub-ului nostru Educațional, și tuturor resurselor pe care ți le punem la dispoziție, ne propunem săte dotăm cu instrumentele necesare să te cunoști mai bine, să te înțelegi și să integrezi mai blând psihoterapia în viața ta de zi cu zi.

Mergeti la terapie de cuplu dupa infidelitate, va poate ajuta sa va recuperati relatia Cuplu

Probleme comune în cuplu și soluționarea lor

O femeie se uita pe geam tinand mana la gura in semn de ingrijorare Sanatate Mintala Si Emotionala

Ce este tulburarea de personalitate?

comunicarea in cuplu este o abilitate care se poate dezvolta Cuplu

Comunicarea În Cuplu: Comunică mai bine și îmbunătățește relația de cuplu

Psihoterapie

Calendar De Advent Pentru Starea Ta De Bine De Sărbători

Se merita sa mergi la terapie de cuplu dupa infidelitate? Cuplu

Terapie De Cuplu După Infidelitate: Mai Poți Salva Relația?

Cuplu stau pe canapea cu bratele incrucisate Cuplu

Cum Să Gestionezi Conflictele În Cuplu

Psihoterapie

Ce Este Sindromul Impostorului Și Cum Să-l Depășești?

Cuplu partenerul o îmbrățișează pe ea. Cuplu

Impactul Fricii De Abandon În Relația De Cuplu Și Cum Să O Gestionezi

Un barbat si o femeie fac un selfie de cuplu fericit, in spatele lor se afla o rulota Cuplu

Ești Într-o Relație Pansament? Cum Îți Dai Seama Și Ce Poți Face

femeie la birou, la serviciu se simte coplesita, lucreaza peste program in home-office Psihoterapie

Psihoterapie Burnout: Un ajutor real în epuizarea la locul de muncă

Apariții Media

Ne mândrim cu numeroasele noastre contribuții în publicații internaționale 

Fă O Programare Acum

Chiar acesta este momentul când poți începe procesul tău de vindecare.

Scroll to Top