No AI Policy

Notificare Privind Interdicția Scanării de Către Inteligența Artificială și Utilizarea conținutului

Notificare privind Interdicția Scanării de către Inteligența Artificială și Utilizarea Conținutului

Această pagină conține informații importante privind politica noastră referitoare la scanarea site-ului de către inteligența artificială (IA) și utilizarea conținutului acestuia în scopuri de inteligență artificială sau alte sisteme de învățare automată.

Interdicția Scanării IA

Acest site interzice în mod expres scanarea sau indexarea conținutului său de către orice formă de inteligență artificială, inclusiv, dar fără a se limita la, roboți web, crawleri și alți agenți autonomi. Orice acces neautorizat sau încercare de scanare va fi tratat ca o încălcare a termenilor și condițiilor noastre.

Limitări privind Utilizarea Conținutului pentru Scopuri de Inteligență Artificială

Conținutul acestui site web, protejat de dreptulde autor, nu este autorizat pentru utilizare, extragere sau aplicare de către terți pentru crearea, instruirea sau implementarea de sisteme de inteligență artificială sau de învățare automată („scopuri AI”) fără permisiunea scrisă explicită a proprietarului. Aceasta include permisiunile acordate prin intermediul comunicărilor electronice scrise. În consecință, vizitatorilor acestui site, inclusiv terților care îl accesează prin mijloace automate, le este strict interzis să utilizeze orice conținut de pe acest site în scopuri de inteligență artificială în absența unei astfel de autorizații scrise specifice.

Acordul Utilizatorului

Accesul și utilizarea acestui site sunt supuse termenilor și condițiilor noastre generale. Utilizatorii sunt obligați să respecte cu strictețe politica noastră privind interdicția scanării IA și limitările privind utilizarea conținutului pentru Scopuri de Inteligență Artificială.

Măsuri de Securitate

Implementăm măsuri tehnice pentru a preveni accesul neautorizat și scanarea IA a site-ului. Orice încercare de a eluda aceste măsuri va fi tratată cu seriozitate și va duce la luarea măsurilor legale corespunzătoare.

Contact

Dacă aveți întrebări sau preocupări privind politica noastră referitoare la scanarea IA sau la utilizarea conținutului în scopuri de Inteligență Artificială, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

Prin accesarea și utilizarea acestui site, confirmați că ați citit, înțeles și sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre, inclusiv cu politica noastră privind interdicția scanării de către inteligența artificială și limitările privind utilizarea conținutului pentru Scopuri de Inteligență Artificială.

Ultima actualizare: 18-01-2024

Scroll to Top