Servicii psihologice disponibile în persoană și online

Te pot ajuta cu o gamă largă de servicii psihologice precum psihoterapie, psihoterapie online, dezvoltare personală, consultație și consiliere psihologică, consiliere pentru dezvoltare personală și cursuri online.

Specialitatea în care sunt pregătită este psihoterapia integrativă, un tip de psihoterapie care îmbină într-un cadru propriu mai multe tipuri de psihoterapie, și despre care te invit cu drag să cunoști mai multe.

Poți face o programare atât online prin programatorul pe care îl vei găsi mai jos, dar și prin telefon. Poți verifica aici tarifele serviciilor psihologice.

Psihoterapie

Psihoterapia este o metodă de intervenție pentru starea de bine a clientului și creșterea calității vieții.

Ce este psihoterapia? →

Psihoterapie Online

Psihoterapia online facilitează intervențiile de specialitate la distanță pentru confort și cei aflați departe de cabinet.

Ce este psihoterapia online? →

Dezvoltare Personală

Dezvoltarea personală te ajută să cunoști cine ești cu adevărat și să îți dezvolți abilitățile, încrederea în tine.

Ce este dezvoltarea personală? →

Consultație Psihologică

Prin consultația psihologică verificăm prezența unei tulburări. Presupune testare și recomandări.

Ce este consultația psihologică? →

Cursuri Online

Dezvoltă-te personal în ritmul tău prin cursurile online din PsihoSensus Academy.

Vezi cursurile online →

Consiliere dezvoltare personală

Pentru performanță, maximizarea potențialului, abilităților.

Ce este consilierea? →

Programează o ședință

Fă o programare folosind programatorul online sau sună-mă. După efectuarea programării, te voi contacta pentru confirmare.

Toate orele disponibile sunt pe fusul orar al României (GMT+2).

Încărcare...

Psihoterapia

Psihoterapia este un proces de vindecare în care pacientul și psihoterapeutul colaborează pentru a facilita bunăstarea pacientului și pentru a crește calitatea vieții lui. Clientul și psihoterapeutul sunt de acord cu obiectivele, durata și frecvența sesiunilor de terapie, în funcție de nevoile tale. Este bine să știi că lucrez doar cu persoane adulte, de peste 18 ani.

O ședință durează 50 minute și costă 190 lei. Frecvența ședințelor este de obicei de o ședință de psihoterapie pe săptămână. Frecvența ședințelor de psihoterapie se poate modifica în funcție de nevoile tale. Numărul ședințelor nu este fix, ci este dat de mai mulți factori precum gravitatea problemei sau tulburării psihice prezente, obiectivele și resursele tale.

Psihoterapia este potrivită persoanelor care au diferite probleme de sănătate psihică, precum și alte dificultăți emoționale, dificultăți la serviciu sau în relația de cuplu, celor care își doresc să aducă schimbări în bine în viața lor.

Psihoterapia este de mai multe tipuri:

  • Psihoterapie individuală
  • Psihoterapie pentru cuplu
  • Psihoterapie pentru familie și copii
Book icon
Articol recomandat: Ce este psihoterapia?

Psihoterapia Online

Psihoterapie online este un tip de psihoterapie care permite intervențiile psihologice la distanță. Psihoterapia online este potrivită pentru mai multe situații în care nu este posibilă vizita la cabinetul de psihologie.

Este cea mai potrivită persoanelor adulte care nu pot ajunge, din diferite motive, în persoană, la cabinet. De asemenea, este cea mai indicată pe perioada crizelor mondiale, atunci când contactul uman este limitat de restricțiile sanitare impuse. Încă de la începutul carierei mele ca psihoterapeut am lucrat online cu mii de români stabiliți în străinătate care au beneficiat de sprijinul primit online.

Pentru ședințele online este necesară utilizarea unei platforme de video-conferință, vei avea nevoie și de un loc liniștit unde poți comunica deschis și fără să îți fie teamă. Condițiile de confidențialitate se aplică precum ședințelor de psihoterapie din cabinet.

Book icon
Articol recomandat: Ce este psihoterapia online?

Dezvoltare personală

În experiența mea, dezvoltare personală este procesul care te ajută să îmbunătățești ceva la tine. Te ajută să te cunoști mai bine, să îmbunătățești anumite seturi de abilități sau să înveți noi abilități. Acest proces te ajută să crești și să îți împlinești obiectivele personale de dezvoltare.

Dezvoltarea personală este accesibilă în mai multe moduri:

  • Poți începe un program de dezvoltare personală individuală cu ședințe special planificate pentru obiectivele tale;
  • Poți începe un program de dezvoltare personală individuală online dacă este mai potrivit pentru tine;
  • Poți face dezvoltare personală prin cursuri online, și pentru a-ți veni în întâmpinare am creat o platformă de dezvoltare personală cu cursuri online.
Book icon
Articol recomandat: Ce este dezvoltarea personală?

Consultație psihologică

Consultația psihologică este o ședință (de obicei inițială), în care vorbim despre problema care te afectează pentru a planifica cea mai bună intervenție sau plan de tratament. Consultația poate avea loc atât în cabinet cât și online.

Consultul psihologic are ca scop identificarea stării de sănătate psihică prin psihodiagnostic și propunerea unui plan de tratament potrivit. De asemenea presupune îndrumarea către un anumit tip de intervenție pentru restabilirea sănătății la acest nivel: psihoterapie sau tratament medicamentos, sau ambele în paralel.

La consultație pot utiliza diferite metode de testare sau interviu clinic, instrumente de evaluare psihologică agreate de către Colegiul Psihologilor din România.

Book icon
Articol recomandat: Ce este consultația psihologică?

Cursuri online

Dezvoltarea personală este accesibilă și prin cursurile online, pe PsihoSensus Academy, platforma ta de dezvoltare personală. Dacă ești membru PsihoSensus Academy ai acces la cursuri de dezvoltare personală.

Cursurile sunt special create cu nevoile tale în minte. Astfel ele te vor ghida să îți atingi obiectivele și să crești, să îți dezvolți abilitățile, și să înveți unele noi care îți sunt utile. Îmi folosesc experiența de peste 7 ani de psihoterapeut din cabinet și din lucrul cu grupurile de dezvoltare personală pe care le-am condus de-a lungul timpului pentru a crea cele mai bune cursuri online.

Consiliere pentru dezvoltare personală

Barbat asculta psihoterapeutul care vorbeste

Coachingul este un proces complex care implică un parcurs de dezvoltare a clientului, în funcție de obiectivele și nevoile sale. Coachingul are o aplicabilitate foarte mare, putând acoperi diferite domenii precum: carieră, business și executiv, relații, sănătate, well-being, financiar, de viață, de cuplu, sportiv, vocal.

Ceea ce eu practic se numește consiliere pentru dezvoltare personală (coaching)și acoperă o arie largă de intervenție: dezvoltare personală, dezvoltare de soft skills, gestionarea resurselor precum timpul sau banii, pași practici pentru depășirea obstacolelor, sprijinirea clientului în a face schimbări pozitive, sprijin în perioade confuze sau de schimbare, sprijin în depășirea obstacolelor din calea obiectivelor.

Programează o ședință

Fă o programare folosind programatorul online sau sună-mă. După efectuarea programării, te voi contacta pentru confirmare.

Toate orele disponibile sunt pe fusul orar al României (GMT+2).

Încărcare...

În perioada 27 martie-1 aprilie nu se pot face programări

Scroll to Top