Prețuri ședințe psihologie, psihoterapie, coaching

Prețurile afișate sunt exprimate în lei, pe ședință. În cabinet aplic metodele psihoterapiei integrative pentru desfășurarea serviciilor psihologice. Te invit să citești despre psihoterapia integrativa pentru a vedea dacă ți se potrivește.

Psihoterapie individuală – 170 lei

Pretul pentru serviciul de psihoterapie individuală adulți este de 170 lei. O ședință durează 50 minute. Plata se face la finalul fiecărei ședințe de psihoterapie.

Psihoterapia individuală pentru adulți se adresează adulților cu dificultăți din cele mai variate:

depresie, anxietate, grijă, probleme în relații, probleme în dragoste, probleme la locul de muncă, îmbătrânire, doliu, despărțire, divorț, abuzuri de diferite feluri: abuz verbal, abuz  fizic, abuz sexual, abuz emoțional, abuz financiar, epuizare sau burnout, coșmaruri, vise care se repetă, tulburări de somn, conflicte în cuplu, lipsa poftei de mâncare, stres, fobie de diferite feluri, atacul de panică, mâncatul excesiv sau lipsa apetitului, tulburări psihosomatice, lipsa încrederii în sine sau stima de sine scăzută, orice alte dificultăți care dau sens accesării ședințelor de terapie individuală.

Citește toate detaliile despre ședințele de psihoterapie individuală pentru adulți.

Psihoterapie online prin Skype – 170 lei

Pentru serviciul de psihoterapie online via Skype pentru adulți, pretul este de 170 lei. O ședință durează 50 minute. Plata se face în avans înainte de ședința de psihoterapie propriu-zisă cu 48/24 ore. Confirmarea plății se face prin trimiterea OP-ului scanat pe email la [email protected] Confirmarea plății înseamnă confirmarea programării ședinței online.

Ședințele individuale de psihoterapie se pot desfășura prin Skype în cazul în care clientul nu poate ajunge la cabinetul de psihologie din diferite motive. Fie este localizat la distanță mare față de București, fie suferă de o boală sau tulburare care nu permite ieșirea din casă.

Ședințele de psihoterapie online se achită în avans în contul bancar pe care vi-l voi pune la dispoziție după solicitarea unei programări.

Pentru a programa o ședință sau o consultație psihologică prin Skype te rog să mă contactezi la id-ul psihosensus.

Citește toate detaliile despre ședințele de psihoterapie online prin Skype.

Life coaching

O ședință durează 50 minute. Plata se face la finalul fiecărei ședințe de coaching.

Coaching-ul este dedicat persoanelor care doresc să își atingă obiectivele și să performeze în diferite domenii din viața lor: carieră, relații, obiceiuri.

Citește mai multe despre coaching.

Consultație psihologică – 170 lei

Pretul pentru serviciul de consultatie psihologica pentru adulti este de 170 lei. O ședință durează 50 minute. Plata se face la finalul fiecărei ședințe de consultații.

Consultația psihologică pentru adult presupune elaborarea pe baza interviului clinic de specialitate a unui psihodiagnostic și a unui plan de tratament. De asemenea se fac recomandări, în funcție de problemă, către alte specialități – psihiatrie, sau către colegi care au competență în problema prezentă.

Citește mai multe despre consultația psihologică.

Dezvoltare personală – 170 lei

Pretul pentru serviciul de dezvoltare personala si autocunoastere în lucrul individual pentru adulți este de 170 lei. O ședință durează 50 minute. Plata se face la finalul fiecărei ședințe de dezvoltare personală.

Dezvoltarea personală și autocunoașterea sunt procese prin care persoanele ajung să se cunoască mai bine pe sine.

Autocunoașterea și dezvoltarea personală este recomandată persoanelor care nu se cunosc bine pe ele însele, nu știu ce le place, nu știu ce vor de la viață sau de la ele însele, vor să fie mai sociabile, să se simtă bine în pielea lor, vor să aibă un stil de a comunica eficient, vor să își îmbunătățească anumite abilități, să se înțeleagă mai bine, să își învingă timiditatea, să aibă mai multă încredere în sine, să își cunoască sau descopere calitățile, părțile bune și mai puțin bune, limitele și să le utilizeze pentru a se autodepăși și pentru a deveni cea mai bună versiune a lor care pot fi.

Citește mai multe despre dezvoltare personala si autocunoastere.

Psihoterapie pentru cuplu – 260 lei

Pentru serviciul de psihoterapie pentru cuplu prețul este de 260 lei. O ședință durează 70 minute. Plata se face la finalul fiecărei ședințe de psihoterapie.

Psihoterapia se adresează și cuplurilor căsătorite sau nu, indiferent de orientare sexuală. Lucrez cu persoane și cupluri de orice identitate sau orientare sexuală.

Psihoterapia pentru cuplu este recomandată când există dificultăți de relaționare, dificultăți de comunicare, neînțelegeri care pot provoca blocaje, frustrări și conflicte mai mari încărcate cu agresivitate, probleme privind fidelitatea partenerilor, gelozia, nesiguranța, neîncrederea unuia din parteneri în celălalt, dificultăți de natură sexuală.

Citește mai multe despre psihoterapia pentru cuplu.

Psihoterapie de grup, grup de suport / Workshop

O opțiune cu multe beneficii terapeutice este psihoterapia de grup sau grupul de suport.

Psihoterapia de grup este o formă de terapie care oferă un cadru deschis și confidențial întâlnirii mai multor membri și discutării deschise a problemelor lor.Întâlnirile sunt coordonate de către unul sau mai mulți psihoterapeuți și se pot organiza în funcție de vârsta, problema sau scopul participanților.

Citește mai multe detalii despre psihoterapia de grup și grupul de suport, și despre workshop -uri.

Programează-te Acum
Mesajul tău. Poți lăsa numărul de telefon dacă preferi să fii sunat/ă.
Scroll to Top