Termeni și condiții

Termeni și condiții

Termeni și condiții de utilizarea a site-ului PsihoSensus Therapy și a tuturor resurselor disponibile pe site

Vă rugăm să citiți cu atenție acești termeni și condiții de utilizare a site-ului PsihoSensus Therapy.

Accesarea site-ului psihosensus.eu și a produselor, resurselor, informațiilor și serviciilor prezente oferite prin site, reprezintă acordul dvs. total al acestor termeni și condiții.

Accesarea site-ului psihosensus.eu și a produselor, resurselor, informațiilor și serviciilor prezente oferite prin site, este interzisă persoanelor cu vârsta mai mică de 18 ani.

În cazul în care nu sunteți de acord  și nu acceptați acești termeni și condiții, renunțați la dreptul de a accesa și utiliza site-ul și produsele, resursele, informațiile și serviciile prezente oferite de PsihoSensus Therapy – Cabinet Individual de Psihologie Dragomir Ileana Valentina.

Cine suntem și ce este PsihoSensus.eu?

PsihoSensus Therapy – Cabinet Individual de Psihologie Dragomir Ileana Valentina, (denumit în continuare cabinetul individal) este cabinetul individual de psihologie autorizat de către Colegiul Psihologilor din România, cu sediul social în Str Orșova 14, Bl F2, Ap 4, Sector 6, București, România, care funcționează în baza legii nr. 213/2004 privind exercitarea profesiei de psiholog cu drept de liberă practică, înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea Colegiului Psihologilor din România.

Site-ul PsihoSensus Therapy cu adresa https://psihosensus.eu este site-ul de interfață și de legătură între cabinetul nostru de psihologie și clienți, une aceștia pot accesa serviciile psihologice, de dezvoltare personală și resursele disponibile și unde solicita programări pentru acestea. PsihoSensus.eu este și un hub educațional cuprinzător cu materiale de psihologie care au scop educațional, fiind folosite doar în scop personal.

Site-ul psihosensus.eu se află în administrarea Cabinetului Individual De Psihologie Valentina Dragomir.

Date de contact:
Numele Cabinetului de Psihologie: Cabinet Individual de Psihologie Dragomir Ileana Valentina
Nume Reprezentant / administrator: 
Dragomir Ileana Valentina
CUI/CIF: 45925880
Sediu Social: Str Orșova 14, Bl F2, Ap 4, Sector 6, București, România
Adresa: Anastasie Simu 6, Bucuresti, Romania
Email
: [email protected]
Telefon: 0773394730

Dispoziții Generale

Întregul site, conținutul acestuia, inclusiv sigla, sunt proprietatea și în administrarea Cabinetului Individual.

Întregul conținut al acestui site inclusiv sigla PsihoSensus Therapy sunt protejate de drepturi de proprietate intelectuală și de alte drepturi conexe. Nici o parte a acestui site și a materialelor și resurselor disponibile prin site nu poate fi reprodusă în nicio formă (electronic sau în alt mod) fără acordul prealabil în scris al titularului.

Utilizarea întregului site de către utilizatori, a informațiilor obținute prin intermediul său, a produselor și serviciilor disponibile, a resurselor și materialelor, precum și a formularelor de contact, se realizează cu buna credință, ăn scop propriu și pe propria răspundere.

Site-ul PsihoSensus.eu este pentru uz personal și non-comercial. Nu aveți dreptul să modificați, să copiați, să distribuiți, să transmiteți, să afișați, să efectuați, să reproduceți, să publicați, să licențiați, să creați lucrări derivate din, să transferați sau să vindeți orice informații obținute de pe acest site web. Toate informațiile disponibile în site sunt proprietatea intelectuală a Cabinetului Individual, protejate de Legea nr. 8/1996, privind dreptul de autor și drepturile conexe, cu modificările și completările ulterioare.

Nu aveți permisiunea de a vă conecta sau de a folosi întreaga sau orice parte a site-ului web PsihoSensus.eu pentru orice motiv care este ilegal, defăimător, dăunător sau obscen și, în special, nu vi se permite să transmiteți ceva care, în opinia titularului, îi dăunează practicii ei sau îi ofensează pe alți utilizatori sau persoane în vreun fel.

Site-ul web PsihoSensus poate conține hyperlink-uri către site-uri web controlate de alte părți. Funcționarea unor astfel de site-uri se află în afara controlului titularului acestui site și veți continua pe propriul dvs. risc. Psihosensus.eu nu aprobă sau sponsorizează și nu este răspunzătoare pentru produsele, serviciile sau conținutul pe care îl accesați prin intermediul oricărui site conectat.

Site-ul nostru va colecta, utiliza, stoca și dezvălui detaliile dvs. personale în conformitate cu Politica noastră de confidențialitate. Politica de confidențialitate este accesată prin link-urile clar semnalizate pe întreg site-ul nostru.

Această pagină, precum și tot conținutul acestui site, inclusiv materialele și serviciile prestate, pot fi actualizată în orice moment pentru a fi în conformitate cu prevederile legale din România și Uniunea Europeană. Actualizările vor fi aduse la cunoștința utilizatorilor fiind făcute publice și pot fi accesate prin vizitarea acestei pagini. Este obligația utilizatorilor să se informeze periodic cu privire la modificările ulterioare ale acestor termeni și condiții, simpla continuare și utilizare a site-ului nostru reprezintă acceptarea acestor modificări.

În cazul în care un utilizator nu respectă termenii și consițiile acestui site, ne rezervăm dreptul să restricționăm accesul la acesta, inclusiv la produsele și serviciile, materialele, resursele și conținutul acestui site fără o atenționare prealabilă.

Nu suntem răspunzători pentru eventualele pierderi suferite de dvs. în legătură cu utilizarea de către dvs. a acestui site și a serviciilor accesate prin intermediul său sau după furnizarea oricărui serviciu, pentru orice întârziere în utilizarea sau incapacitatea dvs. de a utiliza site-ul, sau pentru orice informații obținute prin intermediul site-ului web PsihoSensus.eu.

Eligibilitate

Pentru a accesa și a utiliza serviciile oferite prin site-ul nostru, Utilizatorii trebuie să îndeplinească următoarele criterii de eligibilitate:

Vârstă și Capacitate Juridică: Utilizatorul trebuie să aibă cel puțin 18 ani sau să dețină capacitate deplina de exercițiu, conform legislației aplicabile în România.

Consimțământul Contractual: Pentru a putea utiliza Serviciile de pe Platformă, Utilizatorul trebuie să accepte termenii și condițiile prezentate în acest Contract, înțelegând obligațiile și drepturile ce decurg din această acceptare.

Informații Autentice: Este esențial ca Utilizatorul să furnizeze informații de identitate și de contact care sunt reale, complete și actualizate. Aceste informații includ, dar nu se limitează la, numele complet, adresa de e-mail, numărul de telefon și orice alte detalii necesare pentru înregistrarea și utilizarea Serviciilor de pe platformă.

Restricții pentru Minori: Site-ul nostru nu este destinat utilizării de către persoane sub 18 ani. Ne angajăm să protejăm intimitatea minorilor și, ca atare, nu colectăm în mod intenționat informații de la persoane care nu îndeplinesc criteriul de vârstă. Dacă aveți sub 18 ani, vă rugăm să nu accesați sau să utilizați Serviciile noastre. În cazul în care descoperim că un minor a furnizat informații personale fără consimțământul părintelui sau al tutorelui legal, vom lua măsuri pentru a elimina aceste informații din baza noastră de date.

Condiții generale de utilizare a produselor și serviciilor disponibile prin PsihoSensus.eu

În cazul în care se dorește efectuarea unei programări în vederea accesării serviciilor prestate de Cabinetul Individual, clientul/pacientul declară că a luat la cunoștință și că acceptă termenii și condițiile și politica de confidențialitate.

Pentru furnizarea serviciilor solicitate de către dvs, vom folosi datele dvs. conform politicii de confidențialitate disponibilă pentru consultare aici https://psihosensus.eu/politica-confidentialitate/

Efectuarea programării online se efectuează utilizând formularul online de programări disponibil pe pagina https://psihosensus.eu/fa-o-programare/

Clientul transmite prin formularul online de programări, datele de identificare și de contact necesare pentru furnizarea către acesta a serviciilor prestate de Cabinetul Individual. Clientul are deplină responsabilitate privind corectitudinea datelor transmise către noi.

Plata serviciilor oferite de Cabinetul Individual se efectuează în avans, la finalizarea programării online. Plățile sunt procesate în siguranță de către partenerul nostru Stripe, noi nu stocăm pe serverele noastre datele dvs. de plată. Prin efectuarea și finalizarea programării sunteți de acord cu termenii și condițiile și politica de confidențialitate a partenerului nostru Stripe, termeni și politici care nu se alfă în controlul nostru. Aceste politici se pot consulta aici:

https://stripe.com/en-ro/legal/consumer
https://stripe.com/en-ro/privacy

După finalizarea programării factura aferentă plății efectuate se va trimite prin email, fie automat, fie în maximum 3 zile lucrătoare.

Politica de anulări a programărilor efectuate online și achitate în avans

În cazul în care nu puteți onora programarea efectuată de către dvs., puteți anula cu mai mult de 24 de ore înainte de data și ora programată. În acest caz, la cerere, vi se va restitui integral suma achitată, prin același mijloc prin care ați achitat serviciul. De asemenea, putem reprograma sedinta achitată pe altă zi, fără a fi necesară restituirea sumei achitate.

În cazul în care ați depășit acest termen și doriți anularea programării cu mai puțin de 24 de ore înainte de data și ora programate, nu vi se va rambursa suma achitată în avans. Anulările programărilor cu mai puțin de 24 de ore înainte, sau în aceeași zi, sunt nerambursabile. În acest caz reprogramarea sedintei achitate pe altă zi nu este posibilă. Dacă se dorește o programare nouă, aceasta implică o plată nouă.

Condiții de utilizare a informațiilor accesate pe site

Orice fel de informație accesată prin site are scop de informare și nu înlocuiește consultația de specialitate la un profesionist în sănătate mintală – psihiatru, psiholog, psihoterapeut, sau un alt profesionist în dezvoltare personală.

Condiții de utilizare a testelor psihologice de pe PsihoSensus.eu

Datele colectate prin testele psihologice acolo unde sunt cerute, sunt utilizate pentru a putea primi răspunsuri sau rezultate la teste.

Rezultatele testelor sunt confidențiale. În orice caz citiți despre Politica noastră de confidențialitate.

Testele psihologice online de pe site-ul PsihoSensus.eu nu au valoare de diagnostic sau autodiagnostic.

Orice test accesat pe PsihoSensus.eu nu garantează rezolvarea vreunei probleme de sănătate mintală sau de dezvoltare personală.

Accesarea și realizarea acestor teste psihologice online de pe PsihoSensus.eu nu înlocuiesc și nu echivalează vizita la un specialist în sănătate mintală – psiholog, psihoterapeut sau psihiatru.

Testele psihologice prezente pe acest site sunt utilizate numai în scop informativ sau orientativ și nu vă caracterizează în niciun fel starea de sănătate psihică sau de dezvoltare personală.

Simptomele specifice unei tulburări psihologice pot apărea în tabloul clinic al altor tulburări și nu se poate garanta că rezultatul la testele este unul acurat. De aceea o consultație la un specialist în sănătate psihologică este singura care vă poate da informații clare cu privire la starea dvs. de sănătate psihică sau nivelul de dezvoltare personală.

Utilizatorul nu poate face răspunzător administratorul site-ului sau Cabinetul Individual pentru orice fel de detaliu sau rezultat obținut prin intermediul testelor psihologice disponibile pe psihosensus.eu.

Condiții de utilizare a paginilor și formularelor de contact sau de aplicare la job / colaborări

Datele colectate prin formularelor online sunt utilizate pentru a vă putea răspunde, și în cazul în care vă aflați în alt oraș decât București, să fiți îndrumat către un coleg psihoterapeut din orașul dvs.

Pentru a putea adresa întrebări trebuie să aveți cel puțin 18 ani împliniți. În cazul în care nu aveți 18 ani împliniți nu veți primi un răspuns

Ne rezervăm dreptul de a răspunde sau nu întrebărilor adresate de dvs.

Toate datele obținute de către Cabinetul Individual din formularele de contact sau de aplicare la job / colaborare sunt confidențiale. Cu toate acestea, există câteva limite ale confidențialității despre care este bine să citiți.

Formularele de contact din site nu se utilizează sub nicio formă pentru sau în situații de urgență. Pentru situații de criză sau urgență contactați numerele speciale pentru urgențe.

Răspunsurile primite nu înlocuiesc consultațiile de specialitate la psiholog, psihoterapeut sau psihiatru, nu au valoare de diagnostic sau tratament și nu garantează rezolvarea niciunei probleme pe care o întâmpinați.

Dacă vă aflați în situație de criză și aveți gânduri de suicid apelați Alianța Română de Prevenție a Suicidului la nr. de telefon 0800 801 200, sau numărul național pentru urgențe 112.

Nu suntem răspunzători pentru eventualele pierderi suferite de dvs. datorită utilizării de către dvs. a acestui site web, sau pentru orice informații obținute prin intermediul site-ului PsihoSensus.eu.

Politica de retur

Serviciile oferite de către noi sunt exceptate de la dreptul de retragere potrivit legislației consumatorilor.

Limitarea răspunderii pentru partenerii terți

Site-ul și Cabinetul Individual acționează ca platformă de facilitare a accesului utilizatorilor la servicii de psihologie și psihiatrie, oferite de profesioniști terți independenți. În calitate de utilizator al site-ului, este esențial să înțelegeți că noi nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru calitatea, siguranța, fiabilitatea, sau orice alt aspect al serviciilor prestate de profesioniști terți. Nu garantăm și nu facem promisiuni specifice în legătură cu eficacitatea sau rezultatele serviciilor primite prin intermediul acestor profesioniști terți. Utilizatorii sunt încurajați să efectueze propria evaluare și să ia propriile decizii în alegerea unui profesionist terț adecvat nevoilor lor individuale.

Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord să exonerați site-ul și Cabinetul Individual, inclusiv reprezentantul legal al acestuia, de orice pretenții, cereri, daune, responsabilități, costuri sau cheltuieli de orice fel care pot rezulta din sau în legătură cu serviciile prestate de profesioniștii terți.

Condiții de utilizare a materialelor disponibile în site

Intenția materialelor (jurnale cu exerciții, fișe de lucru, etc) este de a vă oferi informații care vă pot ajuta în scopurile dvs. pentru bunăstarea emoțională.

Aceste jurnale cu exerciții sunt proprietatea intelectuală a Cabinetului Individual De Psihologie și KeyMind SRL (acolo unde este cazul) și sunt protejate de drepturile de autor. Distribuirea acestora, copierea conținuturilor, sau utilizarea lor în alt scop decât personal este interzisă.

Materialele se utilizează de către vizitatori în scop propriu și pe propria răspundere.

Materialele nu înlocuiesc vizitele la specialiștii în sănătate mintală precum medici psihiatri, psihologi sau psihoterapeuți, sau alți consilieri.

Utilizarea oricărei tehnici găsite în materiale nu înlocuiește nicio formă de tratament pentru probleme fizice, emoționale sau medicale fie direct, fie indirect.

Orice material accesat de pe PsihoSensus.eu nu garantează obținerea vreunui rezultat sau rezolvarea vreunei probleme de sănătate mintală sau de dezvoltare personală.

Nu suntem răspunzători pentru eventualele pierderi sau daune suferite de dvs. datorită utilizării de către dvs. a acestui site web, sau a informațiilor și resurselor utilizate prin intermediul site-ului PsihoSensus.eu

Contact

Dacă aveți întrebări sau doriți mai multe informații cu privire la acești termeni și condiții, ne puteți contacta la adresa de email [email protected]

Ultima actualizare: 04-2024

Scroll to Top