Jurnal De Dezvoltare Personală

În luna mai tema pentru jurnalul cu exerciții este dezvoltarea personală. Dezvoltarea personală este un proces prin care poți crește pe mai multe paliere ale vieții tale: personal, profesional, relațional, social, sau altele.

Dezvoltarea personală poate fi:

  • orice transformare în bine pe care o faci la tine
  • creșterea stimei de sine
  • creșterea încrederii în sine
  • transformare interioară în bine (plan mental, emoțional)
  • orice lucru de care te temeai și l-ai depășit în ciuda temerii, devenind mai bun în ceea ce faci
  • cunoașterea propriilor calități și utilizarea lor în serviciul tău sau al celorlalți

Am scris pe site un articol foarte în detaliu despre dezvoltarea personală. Te invit să îl citești, deoarece nu are rost să reiau aici detalii despre acest proces de creștere interioară.

Book icon
Articol recomandat: Ce este dezvoltarea personală?

Acum revenind la jurnal, acesta conține exerciții pe care le-am ales special să te ajute să faci primii pași către a te dezvolta personal. Aceste exerciții practice vizează dezvoltarea personală prin a face lucruri legate de ceea ce îți dorești și lărgirea granițelor de confort. Exercițiile sunt aplicate și unele au parte reflectivă de a răspunde la câteva întrebări care te ghidează să descoperi anumite lucruri despre tine, să extragi esențialul dintr-un exercițiu, să îți provoci modul în care gândești despre tine. În consecință, să faci pași către creșterea ta.

Fă pași în dezvoltarea ta personală

cu mini jurnalul cu 10 exerciții

*Abonarea este opțională dacă vrei să primești noutăți în inbox. Descărcarea mini jurnalului arată că ești de acord cu condițiile de utilizare ale acestuia.

Iată cum arată primele pagini din jurnal:

După ce iei acest jurnal, recomandarea mea este să lucrezi un exercițiu pe zi. Aproape fiecare exercițiu are un câmp care poate fi completat. Este important să completezi aceste câmpuri, să încerci să scrii cât mai mult și să privești cât poți în profunzime.

Secretul dezvoltării personale stă în ceea ce faci, nu în ceea ce citești sau cumperi (cărți sau cursuri). Dacă nu aplici ceea ce înveți în acțiuni concrete și orientate către scop, este foarte greu să ai rezultatele pe care ți le dorești. Dacă nu treci la acțiune după ce ai stabilit un plan, este greu să vezi schimbări notabile în aria în care îți dorești creșterea.

Iată un alt articol despre dezvoltarea personală. Te încurajez să îi citești și pe acesta pentru a afla mai multe detalii despre acest proces minunat.

Uneori poți să nu ai imediat rezultatele pe care le vrei. Este important să înveți din experiențele pe care le ai pe drumul dezvoltării personale și să continui să perseverezi.

Dacă dorești să descarci mini jurnalul, completează adresa ta de email în câmpul de mai jos.

Fă pași în dezvoltarea ta personală

cu mini jurnalul cu 10 exerciții

*Abonarea este opțională dacă vrei să primești noutăți în inbox. Descărcarea mini jurnalului arată că ești de acord cu condițiile de utilizare ale acestuia.

Dacă vrei să te dezvolți personal și să lucrezi mai mult cu tine, te pot ajuta. Putem planifica împreună un parcurs de dezvoltare personală care să îți urmeze nevoile și obiectivele.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 + 8 =

Terapia de iarnă

3 ședințe +

1 cadou

La achiziționarea pachetului de 3 ședințe

Scroll to Top