Descarcă de aici jurnalul gratuit cu exerciții pentru dezvoltare personală

Jurnal De Dezvoltare Personală

Scris de Valentina Dragomir, psihoterapeut | Cum scriem articolele

Tema principală din articolul de astazi este un jurnal de dezvoltare personală. Dezvoltarea personală este un proces prin care poți crește pe mai multe paliere ale vieții tale: personal, profesional, relațional, social. Dezvoltarea personală este unul dintre cele mai bune lucruri pe care le putem face pentru noi. Fie că este prin cursuri online de dezvoltare personală, fie printr-un parcurs 1 la 1, ea poate aduce beneficii mari în viața ta.

Dezvoltarea personală poate fi:

  • orice transformare în bine pe care o faci la tine
  • creșterea stimei de sine
  • creșterea încrederii în sine
  • transformare interioară în bine (plan mental, emoțional)
  • orice lucru de care te temeai și l-ai depășit în ciuda temerii, devenind mai bun în ceea ce faci
  • cunoașterea propriilor calități și utilizarea lor în serviciul tău sau al celorlalți
  • orice schimbare în bine în viața ta pe care alegi să o faci

Am scris pe site un articol foarte în detaliu despre dezvoltarea personală. Te invit să îl citești mai multe despre acest proces de creștere interioară.

Book icon
Articol recomandat: Ce este dezvoltarea personală?

Acum revenind la jurnal, acesta conține exerciții pe care le-am ales special să te ajute să faci primii pași către a te dezvolta personal. Aceste exerciții practice vizează dezvoltarea personală prin a face lucruri legate de ceea ce îți dorești și lărgirea granițelor de confort. Exercițiile sunt aplicate și unele au parte reflectivă de a răspunde la câteva întrebări care te ghidează să descoperi anumite lucruri despre tine, să extragi esențialul dintr-un exercițiu, să îți provoci modul în care gândești despre tine. În consecință, să faci pași către creșterea ta.

 

Iată cum arată primele pagini din jurnal:

Jurnal cu exerciții pentru dezvoltare personală
Descarcă acest jurnal cu exerciții de dezvoltare personală și începe să lucrezi profund pentru creșterea ta.

După ce iei acest jurnal, recomandarea mea este să lucrezi un exercițiu pe zi. Aproape fiecare exercițiu are un câmp care poate fi completat. Este important să completezi aceste câmpuri, să încerci să scrii cât mai mult și să privești cât poți în profunzime.

Fii autentic pentru că sinceritatea este esențială pentru dezvoltarea ta personală. Exprimă-ți gândurile, sentimente și experiențele în rândurile goale. Acest jurnal de dezvoltare personală este doar pentru ochii tăi, oferindu-ți un spațiu sigur pentru introspecție și creștere interioară.

Secretul dezvoltării personale stă în ceea ce faci, nu în ceea ce citești sau cumperi (cărți sau cursuri). Dacă nu aplici ceea ce înveți în acțiuni concrete și orientate către scop, este foarte greu să ai rezultatele pe care ți le dorești. Dacă nu treci la acțiune după ce ai stabilit un plan, este greu să vezi schimbări notabile în aria în care îți dorești creșterea, fie că este îmbunătățirea stimei de sine sau câștigarea unei abilități.

De aceea am creat acest jurnal de dezvoltare personală, pentru a veni în întâmpinarea ta cu aceste exerciții simple și utile pentru a te susține în călătoria ta de creștere.

Iată un alt articol despre dezvoltarea personală. Te încurajez să îi citești și pe acesta pentru a afla mai multe detalii despre acest proces minunat.

Uneori poți să nu ai imediat rezultatele pe care le vrei. Este important să înveți din experiențele pe care le ai pe drumul dezvoltării personale și să continui să perseverezi.

Dacă dorești să descarci mini jurnalul, completează adresa ta de email în câmpul de mai jos.

 

Dacă vrei să te dezvolți personal și să lucrezi mai mult cu tine, te pot ajuta. Putem planifica împreună un parcurs de dezvoltare personală care să îți urmeze nevoile și obiectivele, sau te poți înscrie în PsihoSensus Academy, platforma ta de cursuri de dezvoltare personală online.

PsihoSensus Therapy folosește numai resurse reputabile, articole și cercetări științifice, reviste și jurnale medicale, cărți și alte documente relevante și de încredere redactate de cercetători și specialiști cunoscuți în domeniu, pentru redactarea articolelor. Citește despre procesul nostru editorial și despre cum ne scriem articolele.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top