Grup dezvoltare personala Bucuresti, Femei care iubesc prea mult

Workshop Femei Care Iubesc Prea Mult – Grup Dezvoltare Personală București 2017

Acest curs este disponibil doar pentru sedinte individuale. Detalii pe email [email protected]


Seria de workshop-uri pentru femei care iubesc prea mult continuă. Pregătim periodic grupuri de dezvoltare personală pentru femei în București. În acest moment avem două grupuri cu care lucrăm în paralel. Dacă ești interesată de dezvoltare personală și tema acestor întâlniri este pentru sufletul tău, te așteptăm să ne dai de veste. Te poți înscrie completând fomularul din această pagină sau îmi poți trimite un mail la valentina @ psihosensus.eu.

Citește mai multe detalii despre acest workshop și înscrie-te rapid în noul grup din noiembrie 2017!

Te așteptăm.


De câte ori v-ați spus că nu există iubire fără suferință sau că iubirea doare? Ei bine, în realitate lucrurile stau altfel, și cred că și voi știți asta. Ne este caracteristic, nouă femeilor, să ne dorim iubire ca în povești și fericire până la adânci bătrâneți alături de Făt Frumos. Însă unele din noi, mai puțin ”norocoase” par că nu își împlinesc acest vis niciodată și adaugă egal între iubire și durere. Ba intră în relații de cuplu cu bărbați care nu le merită, ba fac totul pentru ei și ajung să nu fie apreciate deloc, și părăsite pe de-asupra. Chiar să nu aibă pic de noroc în dragoste? Acest workshop femei care iubesc prea mult este menit să ne ajute să ne concentrăm mai mult pe persoana noastră.

Ce fac ele, care dau bărbaților lor toată iubirea de care sunt capabile, de ajung în relații de cuplu nefericite?

Primul workshop va fi gratuit si va avea loc pe str Logofat Tautu nr 66, de la ora 18:30 la 20:30.

(UPDATE) Cel de-al doilea workshop cu tema: ”De cine și cum ne îndrăgostim” va avea loc pe data de 3 Martie 2017, la aceeași ora, iar locația va fi anunțată în timp util participantelor prin e-mail. Tematica completa a tuturor intalnirilor din seria femei care iubesc prea mult poate fi găsită aici.

Femei care iubesc prea mult – un grup pentru dezvoltarea personală a femeilor

Grupul de dezvoltare personală este dedicat femeilor care în repetate rânduri s-au îndrăgostit de Domnul Problemă. Puțin au fost fericite în cuplu pentru că foarte curând relația lor s-a transformat într-o poveste furtunoasă de dragoste-ură în care ea întotdeauna s-a sacrificat pentru binele lui.

Nu e deloc rar ca aceste femei care iubesc prea mult să treacă printr-o astfel de poveste care se repetă parcă la infinit. Îți sună cunoscut și ție? Atunci te invităm să te alături unui grup de doamne și domnișoare care au experiențe în cuplu similare cu ale tale.

Ce urmărim prin participarea la acest grup?

Pe lângă obiectivele care vor fi discutate în grup pentru a acoperi nevoile fiecărei participante în parte, ca și scopuri finale sunt identificarea patternurilor disfuncționale proprii de comportament din relația de cuplu, înțelegerea acestora, câștigarea controlului asupra lor și înlocuirea acestora cu comportamente sănătoase imediat aplicabile în relația de cuplu și/sau în viața personală.

Pe scurt?

Mult mai puțină dramă în cuplu.

Detalii înscrieri

Pentru a te înscrie în grupul de femei care iubesc prea mult este necesar să completezi formularul de înscriere accesând link-ul sau să ne trimiți un e-mail la una dintre adresele: [email protected] Alături de numele tău scrie-ne și ce vârstă ai și ce te motivează să te înscrii. Grupul va fi alcătuit din maxim 12 persoane.

Contact:

[email protected] / 0773 394 730 – Valentina Dragomir psihoterapeut integrativ acreditat de Colegiul Psihologilor din România

Vino să descoperi alături de noi cum să îți clădești o iubire care nu e oarbă, ci mai degrabă conștientă!

Lasă un comentariu

În perioada 27 martie-1 aprilie nu se pot face programări

Scroll to Top