La revedere timiditate 2016

La revedere timiditate 2016-2017

La revedere timiditate!

Scrisoarea mea va fi mai scurta pentru ca sunt decisa ca vreau sa scap de timiditate.
La cei 43 de ani ai mei, mai greu sa vezi o femeie timida, dar ce sa vezi, existam si noi… De mica am fost asa si nu am putut sa ma schimb, timiditatea mea avand un drum al ei independent de mine. Am fost crescuta ca fata simpla de la tara, si de cativa ani incoace am avut regrete din cauza timiditatii care si-a pus amprenta asupra personalitatii mele… Oportunitati de relatii si munca pierdute, lacrimi, rusine… Daca nu pot singura sa scap de timiditate, poate va fi prima data in viata mea cand voi cere ajutor specializat. Adio timiditate, o spune o femeie trecuta prin viata.

M. F.,
Timisoara


Pe măsură ce înaintăm în anul 2017 și ne pregătim pentru un an mai pozitiv, putem alege să ne luăm rămas bun de la ceea ce este toxic în viața noastră. Și tu ne poți trimite scrisoarea ta în care îți iei rămas bun la lucrurile care nu îți mai folosesc pe 2016 pe e-mail la valentina @ psihosensus.eu. Tu de la ce ți-ai luat La Revedere pe acest an?

PsihoSensus Therapy folosește numai resurse reputabile, articole și cercetări științifice, reviste și jurnale medicale, cărți și alte documente relevante și de încredere redactate de cercetători și specialiști cunoscuți în domeniu, pentru redactarea articolelor. Citește despre procesul nostru editorial și despre cum ne scriem articolele.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top