De la cititori: Scrisoare de la revedere fumat 2016-2017

La revedere fumat 2016-2017

Pe 2016 imi iau la revedere de la fumat, fumator fiind timp de 15 ani. Acum la 29 zic adio fumat, dar ma gandesc ca voi duce lipsa tigarilor pe care le fumam, dupa cum le duceam lipsa o ora – doua intre pauzele de la munca si nu numai.

Daca stau sa ma gandesc de ce imi iau la revedere de la fumat, imi amintesc o secventa pe care am trait-o acum de Craciun, cand sotia mea (fumatoare si ea) mi-a zis ca fumez ca un nebun. Inainte de petrecere, dupa petrecere, cand conduc, la micul dejun, dupa cina, la cafea, inainte sa dorm si chiar imediat ce m-am trezit etc. Am dat fumatului si ultimii banuti din portofel atunci cand ii aveam. Chiar daca nu am avut probleme cu plamanii sau sa mi se faca rau de la fumat, dureri de cap etc cum am auzit la altii, eu unul vreau sa le las acum de buna voie ca sa nu ajung sa fie nevoie. La mine in familie am avut cativa membri care au murit de cancer la plamani din cauza fumatului acesta fiind un motiv in plus pentru mine sa ma las. Drept dovada am aruncat chiar in ziua de anul nou tot ce insemna tigari: pachet, foc, scrumiere. Am renuntat la fumat. Asta le doresc si altor fumatori.

Multumesc,
C. Bucuresti


Pe măsură ce înaintăm în anul 2017 și ne pregătim pentru un an mai pozitiv, putem alege să ne luăm rămas bun de la ceea ce este toxic în viața noastră. Și tu ne poți trimite scrisoarea ta de La Revedere pe 2016 pe e-mail la [email protected] sau prin formularul de contact. Tu de la ce ți-ai luat La Revedere pe acest an?

Lasă un comentariu

În perioada 27 martie-1 aprilie nu se pot face programări

Scroll to Top