de cine si cum de indragostim

Experiența primului workshop Femei Care Iubesc Prea Mult – Next: de cine si cum de indragostim

Acest workshop gratuit nu mai este valabil. Acest curs este disponibil doar pentru sedinte individuale. Detalii pe email [email protected]


Workshop-ul ”De cine și cum ne îndrăgostim” este parte din planul de dezvoltare personală pentru femei cu tema ”Femei care iubesc prea mult”. Citește mai multe detalii despre acest workshop și înscrie-te rapid în noul grup din noiembrie 2017!


Pe 17 februarie 2017 a avut loc primul workshop de dezvoltare personala pentru femeile care simt că iubesc prea mult. A fost o experiență care pe mine, facilitator al acestui grup, m-a impresionat din mai multe puncte de vedere. Workshop-ul următor va avea tema de cine si cum de indragostim.

Simt că am fost norocoasa să întâlnesc femei atât de generoase. Ele și-au împărtășit părerile și experiențele lor de viață, de relație. Din experiențele mele legate de grupuri, acest nivel de deschidere și încredere se construiește cu ceva efort, în timp. Mai rar ca din prima întâlnire grupul să fie atât de coeziv și omogen. Cred ca femeile care iubesc prea mult sunt cele mai tari!

Pe lângă faptul că am atins punctele esențiale ale workshop-ului, am discutat cu participantele și alte aspecte care le-au interesat, de exemplu definirea iubirii și a relaționării mature, subiect preluat și dezvoltat de colega mea.

Mi-a plăcut să aud că așteptările participantelor au fost depășite atât prin componența grupului, atmosfera, cât și prin activitățile desfășurate. Iar cel mai important este că ne-am simțit bine cu toatele. Am luat cu noi energie, voie bună și bogăție sufletească.

Al doilea workshop va avea loc pe 3 Martie de la ora 18:30 la 20:30. În cadrul acestui al doilea workshop vom vorbi despre ”cine și cum ne îndrăgostim”. Aici vom avea activități dedicate acestei teme. Vom urmări să aflăm de ce în repetate rânduri ne îndrăgostim de bărbați care nu sunt pentru noi. Va fi un workshop interactiv și vom descifra misterul îndrăgostirii.

Dacă simți că și tu ești o femeie care iubește prea mult și îți dorești să începi să schimbi ceva la tine, în viața ta sau să te dezvolți personal, te invit să te înscrii. Mai avem doar câteva locuri disponibile.

Iată link-ul către formularul de înscriere  , sau sună-mă la 0773 394 730.

1 thought on “Experiența primului workshop Femei Care Iubesc Prea Mult – Next: de cine si cum de indragostim”

Lasă un comentariu

În perioada 27 martie-1 aprilie nu se pot face programări

Scroll to Top