Femeie se uita in zare zambind cu mainile in talie, in spate se vede cerul

Curs Dezvoltare Personala Online: Crește-ți Stima de Sine

Scris de Valentina Dragomir, psihoterapeut | Cum scriem articolele

Te simți adesea că nu ești suficient de bun? Că ai putea face mai mult cu viața ta? Te-ai săturat să te îndoiești de tine și să nu te regăsești? Dacă da, dezvoltarea personală ar putea fi răspunsul pentru tine! Cursul nostru online de dezvoltare personală pentru creșterea stimei de sine este inclus într-un abonament lunar sau anual la platforma noastră de dezvoltare personală la prețul de 99 lei lunar, și este conceput pentru a ajuta oameni ca tine să învețe cum să-și îmbunătățească stima de sine și încrederea în sine și să-și creeze viața pe care și-o doresc. Conține tehnici esențiale de dezvoltare personală și pentru îmbunătățirea stimei, despre care voi detalia mai jos.

Acesta oferă o varietate de module care acoperă subiecte foarte importante pentru dezvoltarea ta personală și pentru creșterea încrederii tale în sine. Cursul nostru de dezvoltare personală online este modalitatea perfectă de a-ți îmbunătăți stima de sine, și încrederea și de a-ți crea viața pe care ți-o dorești. Probabil știi deja ce este dezvoltarea personală, dar îți recomand să citești despre ea și cum te ajută în articolul unde vorbesc despre ce înseamnă dezvoltarea personală și ce nu.

Dar mai întâi de toate, să vorbim despre ce este stima de sine și de ce este bine să o îmbunătățim.

Ce este stima de sine?

Stima de sine este modul în care te apreciezi și te percepi pe tine însuți. Este normal ca stima de sine să varieze de-a lungul vieții, dar dacă, în general, te simți bine în pielea ta, înseamnă că ai o stimă de sine ridicată. Dacă în general nu te simți bine în pielea ta, nu îți plac anumite lucruri la tine, te critici și ai o părere proastă despre tine sau te vezi într-o lumină negativă, înseamnă că ai o stimă de sine scăzută.

De ce este important să îți crești stima de sine?

Creșterea stimei de sine este un proces important și de lungă durată. A avea o stimă de sine ridicată este asociată cu a te simți fericit și mulțumit de viața ta. Persoanele cu o stimă de sine înaltă sau bună sunt mai predispuse să aibă grijă de ele însele, atât fizic, cât și emoțional. De asemenea, este mai probabil să se țină de obiectivele lor și să își urmărească visele, să își atingă obiectivele și să își iasă din zona de confort.

Cum te poate ajuta cursul nostru online de dezvoltare personală să realizezi toate acestea?

Cursul nostru este conceput pentru a te ajuta să îți crești stima de sine, oferindu-ți instrumentele de care ai nevoie pentru:

 • a te cunoaște mai bine
 • să descoperi lucruri noi despre tine
 • să schimbi modul în care te vezi pe tine însuți
 • a te accepta
 • să schimbi modul în care gândești despre tine
 • să-ți schimbi criticul intern
 • să-ți stabilești obiective
 • să gândești echilibrat
 • să îți depășești temerile
 • ai mai multă încredere în tine
 • și mult mai mult

Cât costă cursul pentru îmbunătățirea stimei de sine?

Cursul online pentru creșterea stimei de sine are o varietate de module care acoperă subiecte precum stima de sine, încrederea în sine și modul în care funcționează mintea ta. Fiecare modul conține informații valoroase și exerciții, fișe de lucru în format pdf care pot fi descărcate, și care te vor ajuta să-ți îmbunătățești stima de sine.

Pentru a-ți oferi o imagine de ansamblu, acest curs conține peste 70 de lecții, peste 80 de exerciții și fișe de lucru, meditații ghidate și exerciții de mindfulness, tehnici de dezvoltare personală,  totul împreună cu restul cursurilor de pe platformă plus cele viitoare, la prețul de 99 lei pe lună.

Accesul la curs mai poate însemna și o parte din costul pentru o ședință individuală de dezvoltare personală 1 la 1, unde timpul de lucru este de 50 minute, modul și ritmul de lucru sunt influențate de acest aspect. Desigur că sesiunile sunt eficiente, dealtfel, însă cursul online îl poți parcurge în ritmul tău, poți sta pe o lecție sau subiect cât ai nevoie și din confortul propriei tale case. Pe lângă asta, ai acces și la celelalte cursuri din platformă, oricând dorești.

Cu 99 lei pe lună poți să crești și să fii persoana care știi că poți fi. 99 lei este o parte din prețul unei ședințe de dezvoltare personală, iar tu ai acces la toate materialele din platforma de dezvoltare personală.

Decizia îți aparține.

Noi îți punem la dispoziție un curs pentru încrederea în sine care îți oferă tot ce ai nevoie pentru autodezvoltarea ta.

Întrebări frecvente

Cât costă cursul?

Pentru a avea acces la curs plătești 99 lei pe lună. Ceea ce e minunat este că, dacă îți faci abonament, vei avea acces la toate celelalte cursuri din Academy și la toate completările viitoare pe care plănuim să le lansăm.

Ce voi obține în urma cursului?

Vei învăța cum să-ți îmbunătățești stima de sine, și încrederea în tine și să-ți creezi viața pe care ți-o dorești.

Pot să anulez în orice moment?

Da, poți anula în orice moment din contul tău.

Cât timp durează cursul?

Cursul se desfășoară în ritmul propriu, așa că poți să stai cât de mult timp ai nevoie.

Am nevoie de vreun echipament special?

Nu, tot ce ai nevoie este un computer sau un dispozitiv mobil și o conexiune la internet.

Nu sunt sigur că acest curs este pentru mine.

Dacă nu ești sigur că acest curs este pentru tine, te rugăm să ne contactezi și vom fi bucuroși să îți răspundem la orice întrebare.

Cui se adresează cursul?

Cursul se adresează oricărei persoane care dorește să-și îmbunătățească stima de sine, încrederea în sine sau să-și creeze viața pe care și-o dorește.

Care sunt condițiile necesare?

Singura cerință este să ai un computer sau smartphone  și o conexiune la internet… Și să fii pregătit să faci schimbări la tine.

Cum mă pot înscrie?

Te poți înscrie la curs accesând pagina de creare abonament.

Când voi avea acces la curs(cursuri)?

Vei avea acces la curs imediat după înscriere.

Cât timp am acces la curs?

Ai acces la curs atâta timp cât ești membru.

Cum funcționează garanția 100% de returnare a banilor?

Dacă nu ești mulțumit de curs sau alte cursuri din platformă, poți solicita o rambursare în termen de 14 zile de la cumpărare.

Ce se întâmplă dacă mai am întrebări?

Dacă mai ai și alte întrebări, te rugăm să ne contactezi și vom fi bucuroși să te ajutăm.

De ce ar trebui să te înscrii?

Cu toții trebuie să avem o stimă de sine bună, deoarece aceasta este baza unei vieți fericite și împlinite și un pilon central pentru sănătatea psihică și emoțională.

Dacă nu ai o stimă de sine sănătoasă și ai o stimă de sine scăzută, vei continua să nu te simți încrezător, îți va fi foarte greu să îți poți atinge obiectivele, vei continua să te îndoiești de tine însuți, veți continua să te simți ca un impostor, și îți vei pune la îndoială deciziile. Până când îți dorești să continui să ai o stimă de sine scăzută?

Trebuie să înveți cum să te iubești și să te respecți pentru a ieși din vechile tipare de gândire și comportament care te țin în loc, și care te-au ținut de atâta timp.

Acesta este motivul pentru care am făcut acest curs online practic, plin de tehnici pentru dezvoltare personală, pentru a te ajuta să ieși din vechile tale tipare și convingeri limitative, astfel încât să poți:

 • să înveți să te iubești și să te respecți
 • să devii mai încrezător
 • și să începi să-ți atingi obiectivele
 • să începi să îți lărgești sau să ieși din zona de confort
 • să îți depășești fricile

Dacă ești gata să faci o schimbare în viața ta, atunci acest curs este pentru tine.

Sperăm că acest articol ți-a oferit câteva informații despre modul în care cursul nostru online de dezvoltare personală te poate ajuta să-ți îmbunătățești stima de sine, și încrederea în tine și să-ți creezi viața pe care ți-o dorești.

Dacă vrei să afli mai multe despre cursul nostru online de dezvoltare personală și despre cum te poate ajuta să îți îmbunătățești stima de sine, intră pe PsihoSensus Academy.

De ce să nu îți oferi astăzi cadoul unei vieți mai bune? Înscrie-te acum și vezi diferența pe care o face în viața ta!

PsihoSensus Therapy folosește numai resurse reputabile, articole și cercetări științifice, reviste și jurnale medicale, cărți și alte documente relevante și de încredere redactate de cercetători și specialiști cunoscuți în domeniu, pentru redactarea articolelor. Citește despre procesul nostru editorial și despre cum ne scriem articolele.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top