Intrebari pentru reflectie - Descarcă de aici jurnalul gratuit cu întrebări reflective pentru finalul anului

10 Intrebari Pentru Reflectie La Final De An

Cu acest jurnal cu intrebari pentru reflectie folosesti cel mai bun moment pentru a reflecta la cum a fost anul acesa. Acum, în perioada aceasta de final de an și început de an nou poți trece în revistă anul care se încheie cu 10 întrebari ajutătoare. Cu toată aglomerația de sărbători, voie bună sau stres, cadouri, petreceri, reuniuni de familie, este foarte ușor să uităm să trecem în revistă anul care tocmai se termină.

Înainte să ne stabilim rezoluțiile pentru noul an, te invit să vedem mai întâi ce s-a petrecut anul acesta pentru tine. Să ne oprim puțin și să ne dăm 20-30 de minute de introspecție.

Dacă dorești să descarci jurnalul, apasă butonul de mai jos. Dacă te abonezi vei fi printre primele persoane care vor afla de jurnalele gratuite și instrumentele utile atunci când le vom publica.

 

Dacă ne dăm timp să reflectăm asupra persoanei noastre, atunci investim în noi, în autocunoaștere și dezvoltare personală. Este una dintre cele mai bune alegeri pe care le putem face pentru noi.

Am scris mai jos câteva întrebări pentru reflecție care să te ajute să evidențiezi cele mai bune momente ale anului. Aceste întrebări te vor ajuta să te înțelegi mai bine, să vezi mai clar ce iei cu tine din acest an și să te pregătești cu resurse pentru anul care vine.

Întrebări pentru reflecție la final de an

  • Care au fost obiectivele tale pentru anul acesta? Care au fost împlinite și care nu? Ce s-a întâmplat cu cele care nu au fost atinse? Cum poți să faci mai bine pentru anul care vine?
  • Care au fost cele mai mari succese ale tale anul acesta? Cum te simți cu aceste succese?
  • Care au fost momentele când ai ieșit din zona ta de confort? Ce ai învățat din acele experiențe? Cum te-ai simțit înainte de a ieși din zona de confort, în timp și după ce ai avut acele experiențe?
  • Care au fost cele mai dificile provocări ale anului? Cum le-ai depășit? Ce ai câștigat ca rezultat?
  • Cum te-ai schimbat sau dezvoltat ca persoană? Consideri că ai câștigat noi abilități sau le-ai dezvoltat pe unele deja prezente? Care?

Mai multe întrebări poți găsi în jurnalul pe care l-am pregătit pentru tine sau în fișa de reflecție. Sper că cele 10 întrebări (în total) te vor ajuta să ai o viziune mai amplă asupra anului tău și că te simți mai pregătit/ă să intri în noul an.

Dacă dorești să descarci jurnalul, apasă butonul de mai jos. Dacă te abonezi vei fi printre primele persoane care vor afla de jurnalele gratuite și instrumentele utile atunci când le vom publica.

*Abonarea este opțională dacă vrei să primești noutăți și alte instrumente gratuite în inbox. Descărcarea mini jurnalului arată că ești de acord cu condițiile de utilizare ale acestuia.

 

jurnal cu întrebari de reflecție pentru finalul anului
Iată o mostră din jurnalul pentru reflecție la finele anului.

Dacă dorești să continui și dacă nu ai făcut-o deja, te invit să citești articolul pentru stabilirea rezoluțiilor pentru noul an.

Fă din noul an cel mai bun an al tău!

PsihoSensus Therapy folosește numai resurse reputabile, articole și cercetări științifice, reviste și jurnale medicale, cărți și alte documente relevante și de încredere redactate de cercetători și specialiști cunoscuți în domeniu, pentru redactarea articolelor. Citește despre procesul nostru editorial și despre cum ne scriem articolele.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top